1 Nisan 2012 Pazar

Türkmen'e Culio Protestosu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Orduspor arasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e büyük tepki vardı. 


Haftaiçi iki kulüp arasında yaşanan Culio krizinin ardından Türk Telekom Arena'da Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e maçtan önce ve maç sırasında tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar maçın hemen ardından Türkmen'e protesto gösterilerinde bulundu.

Sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi karşısında şaşkına dönen Nedim Türkmen'e bir şok da sarı-kırmızılı yönetim cephesinden geldi. Sezon başından bu yana Türk Telekom Arena'ya gelen her takımın yöneticileri ile yakından ilgilenen ve maçtan önce Arena'da özel karşılama töreni hazırlayan Galatasaray Yönetimi, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile ilgilenmedi.

Nedim Türkmen'i protesto etmek amacıyla protokol tribününe gitmeyen sarı-kırmızılı yöneticiler, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in karşılaşmanın ikinci yarısında Türk Telekom Arena'ya gelmesi ile beraber protokol tribününe gitmek zorunda kaldı. Şahin'in protokol tribününe gitmesiyle Nedim Türkmen'in yanına giden Ali Dürüst, karşılaşmanın ardından kendisine yöneltilen Culio sorularını ise yanıtsız bıraktı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More