16 Nisan 2012 Pazartesi

Bir Galibiyetten Fazlası!

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ilk maçında Beşiktaş karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin çok şey ifade ettiğini söyledi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ujfalusi, bugün Beşiktaş karşısında alacakları sonucun kendileri için önemli olduğunu kaydederken, ''Fenerbahçe'nin dünkü galibiyetinin ardından hedefimiz Süper Final'e 3 puanla başlamaktı. İlk maçımızda Beşiktaş gibi önemli bir rakipten 3 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi.

Çek oyuncu, gelecek hafta yapacakları Fenerbahçe karşılaşmasında şampiyonluk düğümünün çözülüp çözülmeyeceğinin sorulması üzerine, ''Çok zor bir maç bizi bekliyor. En önemli rakibimizle karşılaşacağız. Kazanırsak da fark 8 puana çıkacak. Ama matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden, (şampiyon olduk) veya (düğüm çözülür) yorumları yapmayı doğru bulmuyorum. Tabii ki alacağımız galibiyet bizim için avantaj olacaktır ancak şampiyon olduğumuz anlamına gelmez'' yanıtını verdi.



SAHAYA CUMARTESİ YAĞMUR, PAZARTESİ GÜNÜ TARAFTAR YAĞDI
Karşılaşmanın 85. dakikası oynanırken, kapalı tribünden bir taraftar sahaya girme teşebbüsünde bulundu. Kapalı tribünün önünden sahaya giren taraftarı güvenlik güçleri fazla ilerleyemeden etkisiz hale getirdi ve gözaltına aldı. 

Maçın 90+2. dakikasında ise yine kapalı tribünden bir taraftar sahaya inerek, Galatasaraylı Eboue'ye doğru yöneldi. Bu taraftar da hemen yakalanıp, gözaltına alınırken, daha sonra diğer tribünlerden de 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar da kısa sürede güvenlik görevlileri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Bu olaylar sırasında maça bir süre ara verilirken, kapalı tribün önünde alınan önlemlerin ardından karşılaşma devam etti. 

Hakemler ve Galatasaraylı futbolcular maç sonunda soyunma odasına giderken de zor anlar yaşadı. Futbolcular körüğe giderken tribünlerden yabancı maddeler atılırken, hakemler de polis kalkanları eşliğinde soyunma odasına gidebildi. Bu arada, maçın bitimiyle beraber güvenlik görevlileri tribünlerdeki taraftarlara müdahale etti. Bazı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More