9 Ocak 2012 Pazartesi

Taraftar Gibi Oynadılar, Taraftar Gibi Sevindiler

İşte yıllardır izlemek istediğim Galatasaray. Bir takım bir maçı berabere bitirebilir. Ve daha kötüsü kaybedebilir. Ama sahada bir çaba yâda kazanmaya dair bir inanç yoksa her şey nafile. İşte Galatasaray Samsunspor maçını iyi futboluyla değil, 2-0 gerideyken bile sahaya havlu atmayarak kazandı. Çok büyük mücadele olmasada benim gibi sadece o kutsal formanın bile bu maçı kazanabileceği inancıyla skoru döndürdüler. Taraftar gibi oynadılar ve bir taraftar gibi sevindiler.




Yenilen goller ise bu maçın en büyük eleştiri konusu olabilir. Bireysel hata yaptığı için Sabri Sarıoğlu’nu tek başına eleştirmek büyük haksızlık olur. Ama benim gibi her Galatasaray taraftarıda Eboue’nin boşluğunu Sabri Sarıoğlu’nun doldurmasının çok zor olduğunu, hatta daha çok koşan değil daha çok olumlu pas ve akıllı futbol oynamaya çalışan bu takımda forma şansının bile güç olduğunu düşündüğünü biliyorum. Bu bana göre haklı ama olumsuz ön görüye rağmen Fatih Terim’in sakatlıktan yeni çıkmış, haftalardır maç oynamayan bu oyuncuyu sahaya sürmesi, maçtan sonra basına verdiği röportajda kendisininde kabul ettiği gibi stratejik bir hata. Umarım teknik direktör Fatih Terim Kazım ve Sabri saplantısından bir an önce kurtulur. Ama ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri ve Ujfalusi’nin olabilecek en doğru yere geçmesiyle skor gibi oynanan oyunda değişti. Ujfalusi ve Semih’in atılan ilk goldeki uyumu defanstaki beraberlikleri gibiydi. Ve ardından Galatasaray, Selçuk, Milan Baros, ve Sercan’la peş peşe goller bulunca maçın skoru belli oldu. 
Samsunspor : 2 - Galatasaray : 4

2 yorum:

süper yazı olmus tebrikler

fanatik bir galatasaraylı olarak blog unuzu bir kaç haftadır takip ediyorum. sizi çok merak etmiştim sonunda resminizi koymussunuz. gerçekten çok yakışıklı birisiniz ayrıca böyle güzel bayanlara da hitap eden bir blog hazırladıgınız için tesekkurler.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More