15 Temmuz 2012 Pazar

Amrabat İstanbul'da

Galatasaray sonunda Nordin Amrabat'a da kavuştu. Cimbom'un, geçen sezondan beri renklerine katmak için uğraştığı, uğrunda büyük paralar ödemeyi kabul ettiği Faslı yıldız, dün İstanbul Atatürk Havaalanı'nda Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez  buluşurken, "Benim için Avrupa yolunda çok önemli bir adım" dedi.


AMRABAT: SON NOKTAYI KOYMAYA GELDİM
Yeni sezon için tarihi rakamlar harcayarak Aslan'ın kurduğu takımın parçalarından biri olan Amrabat, neredeyse mutluluktan havalara uçuyordu. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, "Uzun bir süredir görüşmeler devam ediyordu. Artık detayları konuşmaya ve son noktayı koymaya geldim. Arena'da oynamayı çok istiyorum. Benim için her şey pozitif gidiyor. Bundan sonra bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Galatasaray'da futbol oynamak, bir futbolcu için Avrupa yolunda büyük bir adım anlamına geliyor. İnşallah her iki taraf için de en iyisi olur" ifadelerini kullandı.

SİS PERDESİ DE ARALANDI
Sarı-Kırmızılı yönetimin, Nordin Amrabat için Kayserispor ile anlaşmasına karşın, transferin hala resmi olarak bitmemesinin arkasındaki sis perdesi de aralandı. Faslı yıldızın bonservisinin %70'inin Kayseri, %20'sinin PSV Eindhoven ve%10'unun da Amrabat'ın elinde olması nedeniyle transferin bitirilemediği ortaya çıktı. G.Saray yönetimi, Kayseri'ye 8 milyon Euro bonservis ücreti vererek, oyuncuyu renklerine katmak istiyordu. Ancak diğer ödemeler de ortaya çıkınca, iş karıştı. Cimbom, PSV'ye 1.6 milyon Euro, Amrabat'a da 800 bin Euro ödemek zorunda kalacak. Yönetim, bu rakamları aşağı çekmek için yoğun çaba harcıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More