5 Haziran 2012 Salı

Amrabat İçin Dudak Uçuklatan Talep

Kayserispor'da Amrabat krizi yaşanıyor! Kayserispor'dan ayrılmak istediğini açıklayan ve sarı-kırmızılı takımın genel menajeri Süleyman Hurma'yı hedef alan açıklamalar yapan Nordin Amrabat bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturdu.
Amrabat'ın "Bana köle gibi davranıyorlar" açıklamalarına Sporx.com aracılığıyla yanıt veren Süleyman Hurma ise Faslı oyuncuyu yalan söylemekle suçlarak "Amrabat yine özür dilemek zorunda kalacak" ifadelerini kullandı.

8 MİLYON EUROLUK BONSERVİS BEDELİ

Hayalinin Galatasaray'da forma giymek olduğunu açıklayan Amrabat için Kayserispor'un belirlediği bonservis bedeli de gün yüzüne çıktı! Faslı oyuncu ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Kayserispor, oyuncunun bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi. 

Kayserispor'un belirlediği bonservis bedeli hakkında da eleştirilerde bulunan Faslı oyuncu, "İnsanlar 8 milyon euroya Barcelona'dan oyuncu alıyor" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

GALATASARAY'DAN 'BEKLE VE GÖR' TAKTİĞİ!

Daha önce Nordin Amrabat'ın transferi için Kayserispor'un kapısını çalan ancak her iki teklifte de 'ret' cevabı alan Galatasaray Yönetimi, Faslı oyuncunun transferi için topu bu kez tam anlamıyla Kayserispor cephesine attı. Kayserispor'un Nordin Amrabat'ı satış listesine koyması halinde sarı-kırmızılı yönetim ile pazarlık masasına oturacak olan Galatasaray Yönetimi, aksi bir durumda sarı-kırmızılı kulübe Amrabat için herhangi bir teklif götürmeyecek. 

Öte yandan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu'da yaptığı açıklamada Nordin Amrabat'ın FIFA tehtidinde bulunmasının bir anlamını olmadığını ve Kayserispor olarak Faslı oyuncu ile yaptıkları sözleşmenin her maddesini yerine getirdiklerini söyledi.

Nordin Amrabat'tan olay sözler!

Galatasaray, transfer listesinde üst sıralarda yer alan Nordin Ambarat için Kayserispor'la yeni bir görüşme yaptı.

Ocak ayında yapılan görüşmede Kayserispor Yönetimi, o dönem için Faslı futbolcuyu satmayı düşünmediğini, ancak sezon sonunda görüşebileceklerini söylemişti.

Bunun üzerine dün, Başkan Ünal Aysal ve transferden sorumlu yöneticeler Kayserispor Başkanı Recep Mamur'la bir kez daha görüştü, ancak Kayserisporlular, Ocak ayında yapılan pozitif konuşmaya karşın, olumlu yanıt vermediler.

Şu anda Fast'ta, Fas Milli Takım'ı kampında olan Nordin Amrabat ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Genç futbolcu yaşananlardan dolayı son derece tepkili.

"KAYSERİSPOR BANA OCAK AYINDA SÖZ VERDİ"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Nordin Amrabat, "Yüz kere söyledim, geçen aralık ayında Galatasaray'a gitmek istediğimi. Sonra Ocak ayında Kayserispor yönetimiyle konuştum. Sezon sonunda gitmek istediğimi söyledim. Kabul ettiler. Benim için doğru zamanda, doğru takım Galatasaray" dedi.

"BEN KÖLE DEĞİLİM, FIFA'YA GİDECEĞİM"

Galatasaray'ın yaptığı son teklifi bildiğini kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, "Başkanımız önce 'evet teklif gelirse, transferine izin vereceğiz' dedi. Bana söz verdiler. Teknik direktörümüz Şota her şeyi biliyor. Kendisinin de sözü vardı. Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum. Bunu herkes  biliyor. Ancak bana herhangi bir teklif olmadığını söylüyorlar. Gerçeği saklıyorlar. Geçen Aralık'ta da aynısını yaptılar. Menajerim teklif getirdi.  Ancak Kayserispor Yönetimi, bunları hep hasır altı etti. Kayserispor'dan ayrılmak için elimden geleni yapacağım. Gerekirse FIFA'ya gideceğim. Ben köle değilim. Kayserispor benim transferimle iyi para alacak. Sorun ne anlamıyorum" diye konuştu.

"GİTMEK İSTİYORUM, ŞOTA DA SÖZ VERDİ"

Tatile çıkmadan önce teknik direktör Şota'yla konuştuğunu dile getiren Amrabat, "Şota, iyi teklif gelirse transferime izin vereceğini söyledi. Süleyman Hurma da aynı şeyi söyledi. Hurma'yı anlamak mümkün değil. Bu çılgınlık. Galatasaray iyi teklif yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Bu adam beni köle sanıyor. Bana köle gibi davranıyor. Kontratım var; ama ayrılmak istiyorum. Gitmek istiyorum. Birileri bana iyi bir teklif yapıyorsa bunu değerlendirmek gerekir. İzin vermeliler" şeklinde konuştu.

"DAHA FAZLASI ÇILGINLIKTIR"

Her oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Nordin Amrabat, "Galatasaray'da oynamayı ben de istiyorum. Transferim için 5-6 milyon euro istemeleri normal. Ama bundan fazlasını talep etmek çılgınlıktır" dedi.

"KÖPEK DEĞİLİM"

Nordin, "Kayserispor'a geri dönmeyeceğim. FIFA'ya gideceğim. Ben insanım, köpek değilim. Ocak ayında 'teklif gelirse seni bırakırız' dediler. Beni ikna ettiler. Ama görüyorum ki sözlerini tutmuyorlar" diye konuştu.

"GALATASARAY'A DÜŞÜNMEDEN İMZA ATARIM"

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük takımlarından bir tanesi olduğunu belirten Amrabat, "Kayserispor'un neden bunu yaptığını anlamıyorum. Evet desinler, Galatasaray'a anında imza atarım. Düşünmeden 'evet' derim" dedi.

"KARİYERİM İÇİN TRANSFER OLMALIYIM, BU BENİM HAKKIM"

Kayserispor'a PSV'den geldiğini hatırlatan Nordin, "Benim kariyer planlamamda 1 buçuk 2 yıl Kayserispor'da oynayıp, sonra büyük takımlara gitmek vardı. Bunu en baştan söylemiştim. Benim için iyi bir aşamaydı. Kayseri'ye büyük bir kulüpten geldim. (PSV) bir adım geri gitttim; amacım iyi top oynayıp büyük Türk kulüplerine giderek üç adım ileri gitmekti. Bunu onlara da söyledim. Bu benim hakkım" diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More