11 Ocak 2012 Çarşamba

Yiğit Gökoğlan Galatasaray'da

Galatasaray Manisaspor'un genç futbolcusu Yiğit Gökoğlan'ı kadrosuna kattı. 23 yaşındaki genç futbolcu bundan böyle Galatasaray forması için ter dökecek.

Galatasaray Kulübü, Yiğit Gökoğlan'ın transferi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da açıklama yaptı ve Manisaspor'un 23 yaşındaki futbolcusunu 5 yıllığına renklerine bağladı.



ANLAŞMA 5 YILLIK, BONSERVİS 2.8 MİLYON EURO 
Yiğit Gökoğlan ile 5 yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer karşılığında Manisaspor'a 2.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

İŞTE YİĞİT GÖKOĞLAN'IN İLK SÖZLERİ
Yiğit Gökoğlan Galatarasay TV'de yaptığı açıklamada, "Bu takıma iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Allah'ın izniyle Manisaspor'da olduğu gibi burada da kendimi göstereceğim. İnşallah Galatasaray'da da uzun yıllar görev yaparım, çok mutluyum" dedi.
'Kaç numaralı formayı gieyeceksin?' sorusuna Yiğit Gökoğlan "Galatasaray'da 21 numarayı giyeceğim. 21 numarayı Kasımpaşa'ya giden Adem Büyük ile karar verdik. O Kasımpaşa'ya gitti ve 21 numrayı giydi. Birbirimize söz vermiştik, 21 numaralı formayı giyecektik. Beni aradı ve sözünü unutma dedi. Ben de 21 numarayı seçtim" diye cevap verdi

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More